вторник, 13 декември 2011 г.

Най-добрите продукти за отслабване и изгаряне на мазнините

Продуктите за отслабване може да ускорят изгарянето на мазнините по няколко начина. Тези изгарящи ненужните мазнини продукти, съдържат съставки, които увеличават скоростта на метаболизма, подтискат апетита, намаляват производството на хормона на стреса – кортизол и увеличават активността на щитовидната жлеза.
abs Най добрите продукти за отслабване и изгаряне на мазнините  хранителни добавки и протеини
Никоя добавка или продукт за загуба на тегло няма да изгорят от само себе си мазнините по вас, но ефективен продукт за отслабване наистина може да ускори скоростта на загубата на телесни мазнини, когато се комбинира с правилна диета и тренировки. Това са петте най-продавани хранителни добавки за отслабване, според сайта bodybuilding.com

Animal Cuts

Новата и подобрена  формула на Universal Animal Cuts съчетава кофеин, гуарана, yerba mate, Coleus forskohlii и малинови кетони, които наистина  стимулират термогенезата. Междувременно другите съставки като Ashwagandha, екстракт от магнолия и Rhodiola Rosea поддържат ниско нивото на кортизол. Animal Cuts също съдържа и диуретици за изхърляне на ненужната вода.
banner animal cuts Най добрите продукти за отслабване и изгаряне на мазнините  хранителни добавки и протеини

Oxy Elite Pro

USP Labs е станал много добре позната марка като основен играч в индустрията за хранителни добавки. Включването на елементи от другият им успешен продукт –  Jack3D и Recreate довеждат до създаването на горелката за мазнини Oxy elite Pro, наречен от компанията “супер термогенен бърнър”. Oxy Elite Pro е формулиран от фармацевтите за значително увеличаване на скоростта на метаболизма, без това да стимулира надбъбречните жлези, което може да доведе до повишаване на производството на кортизол и нежелана мускулна загуба.

Lipo 6

Lipo 6 е победител за 2006 г. и 2007 г. в категорията “Енергиен продукт” на годината и победител в категорията “Продукт за загуба на мазнини” за годините 2005, 2006 и 2007 г. на интернет страницата на най-големият сайт за фитнес bodybuilding.com. Популярната формула за отслабване включва синефрин, гугулстерони, йохимбе, кофеин и биоперин. Оригиналната формула на Nutrex е тествана във времето и е единственият продукт за изгаряне на мазнини, който използва течни капсули, подходящи и за вегетарианци.
nutrex lipo 6 Най добрите продукти за отслабване и изгаряне на мазнините  хранителни добавки и протеини

Hydroxycut Hardcore X

Най-новият MuscleTech продукт – Hydroxycut  съдържа съставка, която повишава норепинефрин, един от хормоните на организма, който разгражда мастните киселини за използването на енергия. В допълнение, Hydroxycut Hardcore X съдържа MCT  (средноверижни триглицериди), лют червен пипер и няколко мощни аминокиселини. Този продукт може да даде тласък на енергията за увеличена интензивност на тренировките и издръжливост.

Lipo 6 Black

Подобрявайки ефективността на своят популярна Lipo 6, Nutrex вдигна летвата на стимулантите.  В Lipo 6 Black са използвани Diiodo-L-thryonine, три форми на Йохимбе и B-PEA, както и две форми на синефрин и кофеин, което води до мощно изгаряне на мазнините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар